Головна Новини Суспільство події Міжнародна допомога: як працює у Польщі гуманітарний хаб
commentss НОВИНИ Всі новини

Міжнародна допомога: як працює у Польщі гуманітарний хаб

Через міжнародний хаб проходить стратегічна допомога Україні

11 травня 2022, 21:12
Поділіться публікацією:

11 травня міністр інфраструктури України Олександр Кубраков відвідав міжнародний гуманітарний хаб у Польщі. Саме через нього проходить стратегічна допомога Україні. Про головні завдання міжнародного хабу розповів очільник відомства.

Міжнародна допомога: як працює у Польщі гуманітарний хаб

У Польщі активно працює міжнародний хаб (фото з відкритих джерел)

За словами Олександра Кубракова, логістикою міжнародної допомоги Україні займається невелика команда Міністерства інфраструктури, яка перелаштувала на військові рейки усі види транспорту і робить все можливе, щоб Україна виграла логістичний фронт війни.
"Активну роль в роботі цього хабу відіграє невелика команда Міністерства інфраструктури, яка з перших днів займається логістикою міжнародної допомоги Україні. Ключове завдання — сприяти роботі Командуванню сил логістики Збройних Сил України. Міжнародна логістика включає взаємодію з урядами інших країн, волонтерами та десятками цивільних установ, які щодня ставлять нові рекорди зі швидкості погодження будь-яких дозволів для швидкого досягнення нашої спільної мети",- написав міністр.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про донорську допомогу на відновлення України. На донорській конференції у Варшаві зібрано 6,5 мільярда доларів для України. Про це сьогодні під час свого нічного звернення повідомив президент України Володимир Зеленський. А прем'єр-міністр Денис Шмигаль презентував у Варшаві міжнародним партнерам та донорам платформу United24, ініційовану Зеленським, яка стане частиною Фонду відновлення нашої країни (розраховується, що той поповнюватиметься з п'яти джерел). Експерти спеціально для видання "Коментарі" розповіли, як зробити максимальним ефект від подібних конференцій та ініціатив.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини