Головна Новини Суспільство події Ми закрили бандитські гральні заклади, які дискредитували нас — президент М. С. Л. Георгiй Ложенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Ми закрили бандитські гральні заклади, які дискредитували нас — президент М. С. Л. Георгiй Ложенко

Президент М. С. Л. Георгій Ложенко розповів про гральні заклади, які нахабно використовували чужі права

29 травня 2020, 17:53 comments1723
Поділіться публікацією:

Президент оператора державних лотерей М. С. Л. Георгій Ложенко в ексклюзивному інтерв'ю для видання "Коментарі" розповів про те, як компанія закривала "криминмально-бандитські" гральні заклади, які використовували права М. С. Л. і дискредитували державну лотерею.

Ми закрили бандитські гральні заклади, які дискредитували нас — президент М. С. Л. Георгiй Ложенко

"Гральний бізнес і лотерейний бізнес — не зовсім одна галузь. Якщо прийняти за правду, що кінь, трактор і підводний човен — це одна сфера, тому що це транспортні засоби, якими користується людина, то приблизно те ж саме можна говорити про лотерейний, гральний бізнес і так далі", — пояснив Георгій Ложенко.

За його словами, це різні сегменти. Ставки на спорт не мають нічого спільного з казино, а ігровий автомат має мало спільного з гральним столом і покером. При цьому лотерея не має нічого спільного з усім іншим, отож прагнення звести все в один закон — всього лише спроба встановити єдине управління.

"Фінансовий контроль — це не управління. Це просто фінансовий контроль. А керувати конем і підводним човном — це абсолютно різні речі. <...> Фінансовий контроль повинен бути над вага. Але він здійснюється різними способами в кожному з сегментів. І програмне забезпечення у кожному сегменті різне, і маркетингові дії, і взаємодія з публікою — все різне", — пояснив президент М. С. Л.

Для участі в лотереї треба купити лотерейний квиток і дочекатися необхідної кількості проданих квитків. В іншому випадку не буде ні розіграшу, ні лотереї. А ігровий автомат працює незалежно від кількості граючих людей.

"Ми з вами маємо масу нелегальних закладів, і ви знаєте, що вони продовжують існувати. Ми з вами бачимо безпорадність влади у цьому питанні. Бачимо спробу незрозуміло за що зупинити, наприклад, лотерею "Лото-Забава" або яку-небудь іншу. За що? А що відбувається з людьми, які грали і повинні отримати виграш? Ніхто не думає про наслідки", — заявив Георгій Ложенко.

За його словами, документ вийшов безграмотним і викликав ще більший підрив довіри населення до держави, яка "повинна захищати інтереси людей". Також Ложенко не розуміє, чому раніше не можна було закрити нелегальні гральні заклади, які маскуються під офіційну точку лотерейного оператора.

"Ми закривали заклади, які були, я б сказав, кримінально-бандитськими. Які нахабно використовували наші документи, наші права і дискредитували нас. Але ми не змогли цього зробити", — розповів президент М. С. Л.

За його словами, зараз практично неможливо довести, що організація не займалась нелегальними справами. Вони зверталися в поліцію, але тоді "легальність була не в моді".

"З'явилися софти з емблемами М. С. Л., з'явилися софти з номерами нашої ліцензії. Ми бачимо, як цей ком наростає, але зробити з цим нічого не змогли. <...> З нашим софтом було до сотні по всій Україні. Всі решта — це була чорнуха або получернуха", — пояснив Георгій Ложенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини