Мати підозрюваного у вбивстві Фаріон звинувачує поліцію в безпідставному арешті

Мати В'ячеслава Зінченка, підозрюваного в убивстві Ірини Фаріон, впевнена, її сина відпустять з-під варти

Вже два місяці минуло з часу, як поліція затримала 18-річного В'ячеслава Зінченка з Дніпра. Хлопець підозрюється у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон. Міністр внутрішніх справ висловив упевненість у достатності зібраних доказів для пред'явлення звинувачень. Проте, Олена Зінченко, мати підозрюваного, в інтерв'ю для ТСН, стверджує про невинуватість свого сина та неправомірність його утримання під вартою.

"Жодного безпосереднього доказу його винуватості немає. Я взагалі не розумію, на яких підставах його заарештували. Тому я навіть обурена. Той хлопець у панамці не схожий на мого сина. Той хлопець більш худорлявий, у нього інше обличчя. Все, що зараз відбувається, ці суди — це незаконне рішення", - зазначила мати.

Зінченко стверджує, що її син не мав жодного стосунку до вбивства Фаріон, адже він взагалі не був у Львові у вказані дні.

"Славко ніколи не знав Ірину Фаріон особисто. Він просто не міг бути замішаним у цій справі," – додає вона.

В той час як справа продовжує набирати обертів, Зінченко зазначає, що хлопець відчуває страх за своє життя, через що і просив про захист під вартою.

"Так, він боїться за своє життя, але ми знаємо, хто йому погрожував," – коментує Олена.

За словами матері, попри складність ситуації, її син залишається у доброму здоров'ї та духі. Вона бачила його вперше після арешту і переконує, що він у чудовій формі.

Читайте також на порталі “Коментарі” - Львівський суд залишив під вартою В’ячеслава Зінченка, обвинуваченого у вбивстві Ірини Фаріон. Під час засідання Зінченко заявив про загрозу від російських спецслужб та радикально налаштованих осіб, а його захист вимагає продовження арешту.