Маленькі футболісти, які заспівали гімн України перед своїм матчем, зворушили мережу (ВІДЕО)

В Києві діти заспівали гімн України перед грою

У столиці на відео потрапили діти, які грали у футбол у своєму дворі. Хлопці перед своїм матчем поклали руки на серце та заспівали Державний Гімн України. Ролик за лічені години став вірусним в інтернеті, тисячі користувачів соціальної мережі поширили його, вражені патріотичним вчинком маленьких футболістів. Асоціація футболу України також на своїй сторінці в Facebook поширила це відео.

Стало відомо, що на відео - маленькі діти з Троєщини, які зібралися грати у футбол у дворі одного зі спальних районів столиці. Ролик зворушив не тільки користувачів соцмережі, але й професійних футболістів.

"Футбол об'єднує Україну. Державний Гімн вчора (3 липня, - ред.) звучав не тільки на стадіоні в Римі, фан-зонах столиці, Львові, Харкові, Одесі та інших містах країни й всього світу. Маленькі футболісти з Троєщини перед стартом свого матчу поклали руки на серця і дружно заспівали гімн. Це ще одна наша перемога! Слава Україні!", - йдеться в дописі асоціації.

В коментарях під дописом з відео користувачі соціальної мережі закликали представників асоціації нагородити хлопців.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" поінформувало своїх читачів про те, скільки заробила збірна України на Євро-2020. Українська команда заробила 16 мільйонів євро під час свого виступу на чемпіонаті Європи з футболу. Вихід української команди до фінальної частини Євро-2020 автоматично приніс Українській асоціації по футболу 9,25 мільйона євро. 1,5 мільйона євро принесла перемога над командою Північної Македонії у груповому етапі. Тоді українська команда перемогла своїх суперників із рахунком 2:1. Ще два мільйони євро додаються до виплати за вихід команди в 1/8 фіналу. 3,25 мільйона євро національна збірна заробила за вихід у чвертьфінал Чемпіонату.