Головна Новини Суспільство події 13 тисяч військових отримають хімічні грілки від Олега Крота та «Фундації Течія»
commentss НОВИНИ Всі новини

13 тисяч військових отримають хімічні грілки від Олега Крота та «Фундації Течія»

З їх допомогою військові можуть зігрівати руки і ноги під час холодів. Вартість покупки – майже 900 тис. грн.

19 січня 2023, 13:24
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Індивідуальні компактні грілки від компанії Thermopad допомагають зігріти ступні та долоні під час морозів. Вони активізуються при контакті з повітрям і здатні генерувати тепло від 8 до 12 години. Грілки тонкі, легкі і не відчутні як в черевиках, так і в рукавицях, тому не створюють жодного дискомфорту військовим.

13 тисяч військових отримають хімічні грілки від Олега Крота та «Фундації Течія»

Військові отримали 13 тисяч хімічних грілок

"Фундація Течія" повідомляє, що придбала понад 13 тисяч грілок різних розмірів. Перші три тисячі закупили ще влітку і роздали військовим з настанням перших холодів. Наступні 3600 грілок-устілок і 540 грілок для рук наразі розподіляють згідно запитів військових. А ще 6000 штук найближчими днями доставлять з Німеччини в Україну. Загальна вартість грілок – майже 900 тис. грн.

"Українські воїни отримують багато техніки та різних засобів від волонтерів і держави. Серед них ми передаємо і грілки — дрібниці, але насправді не такі вже й дрібниці, особливо якщо мова, наприклад, про управління БпЛА чи розвідоперацію в мороз", – коментує Олег Крот, директор "Фундації Течія" та керівний партнер холдингу TECHIIA.

Нагадаємо, нещодавно "Фундація Течія" передала Силам оборони України 1000 фільтрів для води, 20 генераторів, 7 дронів та 30 автомобілів. З лютого 2022 року сума допомоги від організації перетнула позначку $21,5 млн. Окремий внесок зробив Олег Крот особисто — майже $40 млн перетворено на захист і корисні речі для воїнів. Через військову таємницю подробиці цих закупівель не розголошуються.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 92 бригада отримала 20 генераторів від Олега Крота.

Також "Коментарі" про те, що У 2022 році 9 лікарень отримали нове обладнання від "Фундації Течія".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини