21-річна модель Prada і Lacoste служить на передовій

Лев Улесов став медиком

Молодий киянин, який став відомим завдяки успішній кар’єрі на модельному подіумі та є зіркою показів відомих брендів, як Givenchy, Hugo Boss, Prada і Lacoste, Лев Улесов зараз захищає свою країну на передовій. Про це манекенник, який 21 березня відзначив свій 21 рік народження, розказав журналістам The Daily Star.

Важливо, що Лев з перших днів російської агресії в нашу країну служить на передових позиціях бойовим медиком.

"Мій план полягає в тому, щоб рятувати людей із гарячих місць, надавати першу допомогу на землі та вивозити тіла за межі передової", - розповідає молодий захисник.

З того часу, як РФ здійснила агресивне вторгнення на українську територію, багато відомих українців взяли зброю та поповнили ряди українських Збройних Сил. Дехто з них вже не раз пройшов бойове хрещення і має бойові поранення.


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, скільки українців вступили у тероборону за 10 днів війни. Заступник очільника оборонного міністерства Ганна Маляр оприлюднила дані, що 100 тисяч жителів нашої країни вступили в структури територіальної оборони від початку агресії Росії на українську територію. За словами Ганни Маляр за цих 10 днів війни в підрозділи тероборони прийшли майже 100 тисяч українців. Записатись туди нескладно. В оборонному міністерстві працює сайт. Як зазначила заступниця міністра, після закінчення агресії територіальна оборона не буде розформованою, а залишиться складовою системи оборони України. Як підсумувала Маляр, перемога — це дуже добре, але РФ залишиться там, де вона зараз лишається.