Головна Новини Суспільство події Командувач силами НАТО в Європі розповів, що станеться після закінчення війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Командувач силами НАТО в Європі розповів, що станеться після закінчення війни в Україні

Крістофер Каволі вважає, що Росія загрожуватиме НАТО роками

22 червня 2024, 12:52
Поділіться публікацією:

Незалежно від того, чим закінчиться війна в Україні, Європа та Сполучені Штати протягом багатьох років матимуть справу з сильнішою та злішою Росією. Як передає портал "Коментарі", про це заявив командувач сил НАТО в Європі генерал армії Крістофер Каволі, повідомляє National Defense.

Командувач силами НАТО в Європі розповів, що станеться після закінчення війни в Україні

Крістофер Каволі. Фото: із відкритих джерел

"Поразка Росії в Україні надзвичайно важлива, але незалежно від того, як це закінчиться, ... ми побачимо Росію, армію якої буде відновлено набагато швидше, ніж ми собі уявляли", — сказав військовий.

За його словами, російські лідери переконані, що НАТО є ворогом, і вони звинувачуватимуть Альянс та союзників України у власних поразках.

"Тому роками ми матимемо велику проблему з Росією, і я думаю, що ми маємо підготуватися до цього", — переконаний Каволі.

Він зазначив, що "Росія не одна", адже цього тижня правитель РФ Володимир Путін відвідав Північну Корею вперше за 24 роки, "щоб зміцнити їхній альянс". До цього він зміцнив відносини країни з Китаєм та Іраном.

На думку генерала, об'єднання чотирьох націй "викликає глибоке занепокоєння, і це створить набагато складніший набір проблем для нас як нації, Сполучених Штатів, Альянсу та для волелюбних людей, для всіх".

Офіцер високо оцінив зусилля України, Сполучених Штатів та союзників щодо НАТО щодо збільшення виробництва зброї, але, за його словами, "вона має зростати".

"Уряд зіграє свою роль, приватний сектор, але найбільше я вважаю, що нам потрібно відновити відносини між ними", — наголосив Каволі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на ОДКБ надії більше немає: кого Путін намагається об'єднати, щоб протистояти НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

22 червня 2024, 14:40

Ну так в чем проблема?,помогай Украине .и эта проблема сдохнет во глубине веков!Украинцы сами обнулят уродский путиносранск!


Новини