Канада заарештувала російський Ан-124 "Руслан": тепер його передадуть ВСУ

Канада послідовна у своїх діях і на російські закиди не звертає уваги

У Канаді опинився під арештом російський вантажний літак Ан-124 "Руслан". Тепер він буде переданий збройним силам України та допомагатиме транспортуванню оборонних вантажів між США, Канадою та Україною. Як передає видання "Коментарі", про це пише Av Web.

Літак приземлився у Торонто. У Канаду він привіз тести на коронавірус. Влада Канади відреагувада досить швидко і прийняла рішення заарештувати російський літак, адже він порушив заборону, яку було введено після нападу Росії на Україну, коли російським літакам заборонили вторгатися в повітряний простір Канади.

АН-124 "Руслан" сьогодні є власністю російської вантажної авіакомпанії "Волга-Дніпро". Незважаючи на те, що в авіакомпанії вже заявили, що вимагають, щоб з літака було знято арешт і він прилетів назад у Росію, у Канаді не сильно звернули увагу на такі заперечення. Наразі літак залишається в Торонто. Поки він там перебуватиме до невизначеного часу. Тим часом у Канаді заявили, що проведуть усі необхідні процедури і літак почне служити ЗСУ, допомагаючи українському народу обороняти свою землю від російського вторгнення.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у МВС припустили, що Росія може знову взятися за проект "Новороссия". Саме з цією метою робляться всі спроби захопити Маріуполь, далі Херсон, Миколаїв, Одесу. Якщо Росії вдасться захопити південь України, цілком може пройти серія фейкових "референдумів". Кремлю може знадобитися проект "Новороссия", щоб потім торгуватися з Україною, вимагаючи "ЛДНР" в обмін на деокупацію півдня України.