Jerry Heil та Alyona Alyona вирушили на Євробачення 2024: як проводжали артисток

Співачок провождали журналісти та прихильники на столичному вокзалі

За трохи більше ніж тиждень до початку одного з найяскравіших музичних конкурсів Європи – Євробачення 2024 – українська делегація вирушила до шведського містечка Мальме, де цього року відбудеться змагання.

Українських співачок Jerry Heil та Alyona Alyona проводжали зі столичного вокзалу не тільки журналісти, а й численні фанати. Особлива деталь, яка вразила всіх присутніх – на табло перону з'явилася назва рейсу "Євробачення – Експрес", символізуючи їхній музичний шлях до зірок.

Обидві співачки поділились емоціями зі своїми прихильниками. Alyona Alyona зауважила на своїй сторінці в Instagram:

"Неймовірні відчуття усвідомлювати, що вся Україна вболіває за тебе та підтримує тебе. Дуже любимо вас та обіцяємо представити Україну найкращим чином. Побачимося та почуємося з вами вже 7 травня у першому півфіналі". Ці слова супроводжувалися відеозаписом емоційної проводи на вокзалі.


Нагадаємо, що українські шанувальники Євробачення вже вкотре готуються вболівати за своїх улюбленців, а букмекери віддають перевагу артистам з України, прогнозуючи їм вихід у фінал з майже 100% вірогідністю. Перший півфінал, запланований на 7 травня в шведському місті Мальме, обіцяє стати захоплюючим шоу для глядачів.

"Коментарі" писали, що, Alyona Alyona & Jerry Heil, готуються вийти на головну сцену європейської музичної арени. Згідно з останніми повідомленнями від Суспільного Євробачення, цей дует має виступити під п'ятим номером під час першого півфіналу Євробачення 2024 року.