Головна Новини Суспільство події Ізраїль закриває кордон для низки країн: чого чекати українцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль закриває кордон для низки країн: чого чекати українцям

Громадяни шести країн поки не зможуть потрапити до Ізраїлю

5 травня 2021, 20:01
Поділіться публікацією:

4 квітня 2021 року Держава Ізраїль заборонила в'їзд на свою територію громадянам шести країн. Про це повідомляє українське посольство в Ізраїлі.

Ізраїль закриває кордон для низки країн: чого чекати українцям

Ізраїль - фото з відкритих джерел

Під заборону потрапили Україна, Південно-Африканська республіка, Ефіопія, Мексика, Туреччина та Індія. Крім цього, ізраїльський уряд анулював спеціальні дозволи, які давали змогу відвідати країну до 1 травня 2021 року. Для оформлення нового необхідно направити відповідне звернення у спеціальні відомства Ізраїлю.

Наразі українська сторона очікує детальних роз'яснень щодо нових обмежень.

Нагадаємо, що представники ізраїльського МОЗу не рекомендували своїм громадянам відвідувати Україну. Ізраїльтяни стали одним із перших народів, якому вдалося успішно побороти коронавірусну хворобу. Хоча в країні і закриваються ковідні лікарні, а більшість жителів отримали свою дозу вакцини, МОЗ все одно просить населення дотримуватися деяких обмежень. На думку місцевих лікарів, такі дії необхідні, щоб на територію країни не "завозилися" нові штами COVID-19 і не збільшувалася кількість хворих загалом.

"Коментарі" вже повідомляли, як ізраїльтяни змінили правила перетину кордону для українців. Раніше за 72 години до подорожі громадянам України потрібно було отримати негативний результат ПРЛ-тесту на коронавірус, а по прибуттю в аеропорт — зробити додатковий аналіз.

Також на порталі ви можете дізнатися, чому в Ізраїлі різко скоротилася кількість медустанов, у яких лікують ковід, а спеціалізовані відділення для хворих на коронавірус просто перестали бути потрібними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини