Холод і зливи: якою буде погода в останній тиждень липня в Україні

Зниження температури найближчими днями накриє практично усі області

Ситуація з погодою в регіонах нашої країни найближчими днями не радуватиме теплом – в останні сім днів липня аж до вихідних прогнозується прохолодна температура та дощі. Проте вже у вихідні дні прийде очікуване потепління.

Про це повідомила відома українська прогнозистка Наталія Діденко. Вона інформує, що починаючи з 26 липня, в українських регіонах стане прохолодніше.

Але першими, пониження температури відчують в західних регіонах країни, далі, в четверга та п'ятницю похолодання поширюватиметься східними регіонами.

Синоптик розповіла про погоду, яку прогнозує найближчими днями в столиці. Наталка Діденко каже, що в Києві в четвер, 27 липня, прогнозуються сильні дощі та несподіване для липня похолодання.

"Метеорологічна карусель крутитиме голову й маніпулюватиме судинами – профілактично відбивайтеся!", – повідомляє Діденко.

Разом з тим, в столиці до настання вихідних днів погода поліпшиться, в наступні вихідні знову плюсуватиме і буде тепло та комфортно.

"29-30 липня, практично завершення місяця, подарує киянам комфортну синоптичну ситуацію – ясне голубе небо, білі купчасті хмарки, прийнятну температуру повітря +25+28 градусів. Всі – на природу!.. Поспішайте використати хорошу погоду для хороших справ, зміцнення здоров'я, укріплення даху над головою в прямому й ментальному сенсах", – підсумувала відома прогнозистка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що синоптик прогнозує сильну спеку в Україні. 22 червня, на мешканців України очікує гарна червнева погода, яка не обійдеться без спеки та в деяких регіонах можливі грози.