Головна Новини Суспільство події Гарячий прогноз: спека в Україні посилюється
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарячий прогноз: спека в Україні посилюється

За прогнозами синоптиків, спекотна погода сьогодні, 9 червня, накриє всю Україну

9 червня 2020, 07:05 comments1406
Поділіться публікацією:

Спека в Україні з кожним днем посилюється все більше. Вже сьогодні, 9 червня, повітря нагріється максимально, а стовпчики термометрів піднімуться вище ніж на 30 градусів. Такі прогнози дають синоптики Укрігидрометцентра.

Гарячий прогноз: спека в Україні посилюється

Найбільш розжареним областями сьогодні будуть Дніпропетровська, Харківська та Донецька. У цих регіонах сонце прогріє повітря до +33. Довгоочікувана прохолода прийде лише ближче до вечора. А вночі стовпчики термометрів і зовсім можуть впасти до 16 градусів.

Також спека накриє всі центральні, північні і південні регіони. Температура вдень буде коливатися в межах 30-32 градусів. Менш палючим сонце буде на Одещині. Там вдень термометри покажуть максимум +28. Вночі температура опуститься до 14-16 градусів.

А от мешканцям Заходу України не варто забувати вдома парасольки. Днем тут буде так само спекотно, як і по всій території України. Синоптики обіцяють до +27 градусів. Але в будь-який момент небо може затягнути грозовими хмарами.

Найбільш прохолодною, якщо так можна сказати про червневу спеку, погода в Україні у вівторок буде у Львівській області. Максимум, на який можуть розраховувати жителі цієї області — це +25. А от вночі буде досить прохолодно. Температура може впасти відразу до 13 градусів. Також висока ймовірність грози.

Гарячий прогноз: спека в Україні посилюється - фото 2

Протягом найближчих днів чекати прохолоди в Україні не варто. Робочий тиждень може бути досить гарячим. У всіх відношеннях.

Раніше "Коментарі" розповідали про новий метод боротьби з комарами. З такими прогнозами синоптиків порада цілком може згодитися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини