Головна Новини Суспільство події Європейські ЗМІ відреагували на напад на офіс ОПЗЖ
commentss НОВИНИ Всі новини

Європейські ЗМІ відреагували на напад на офіс ОПЗЖ

Низка європейських ЗМІ опублікували матеріали про напад на офіс ОПЗЖ в Києві

3 червня 2020, 13:27 comments1252
Поділіться публікацією:

У Європі обурені нападом радикалів на офіс партії "Опозиційна платформа – За життя" у центрі Києва. Про реакцію європейських країн на події в Києві пишуть, зокрема, економічний портал WNP і Белсат.

Європейські ЗМІ відреагували на напад на офіс ОПЗЖ

Видання повідомляють, що близько 20 осіб були затримані після акції протесту перед офісом народного депутата Віктора Медведчука в Києві. Збиралися запалювали фаєри і кидали димові шашки. Перед будівлею стався вибух і були поранені, проте поліція заявила, що під час акції вибухів "не було".

"Члени ультраправої угруповання організували акцію перед офісом одного з лідерів партії "Опозиційна платформа – За життя". Ця партія заявила, що в суботу в Україні відзначають День Героїв", – пишуть ЗМІ.

Видання повідомили також, що радикали закликали Міністерство юстиції звернутися до суду з приводу "державної зради", нібито зробленої ОПЗЖ.

"Службу безпеки України також попросили ініціювати розслідування. Візити лідерів Опозиційної платформи – За життя" з метою переговорів з російською владою в Москву і Санкт-Петербург слід розглядати як державну зраду, але політична партія продовжує свою діяльність", – цитують європейські ЗМІ представників ультраправих угруповань.

Раніше в партії "Опозиційна платформа – За життя" повідомили, що 23 травня націонал-радикали здійснили напад на офіс партії Києві.

Також у партії кажуть, що підпал приймальні "Опозиційної платформи – За життя" у Полтаві – це частина кампанії, спрямованої проти народного депутата Іллі Ківи і ОПЗЖ в цілому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://zagittya.com.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини