Головна Новини Суспільство події Ескімо більше не буде: виробник морозива вирішив змінити назву, щоб не ображати ескімосів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ескімо більше не буде: виробник морозива вирішив змінити назву, щоб не ображати ескімосів

Виробник морозива Eskimo Pie змінить фірмову назву і упаковку продукту, на тлі масових занепокоєнь щодо расової несправедливості

20 червня 2020, 16:06 comments1762
Поділіться публікацією:

Компанія Dreyer'Grand s Ice Cream, власник бренду морозива Eskimo Pie, заявила, що давно переглядає концепцію випуску свого морозива. Про це повідомило агентство Reuters.

Ескімо більше не буде: виробник морозива вирішив змінити назву, щоб не ображати ескімосів

"Ми підтримуємо ідею про расову рівність, і визнаємо, що термін "ескімо" є принизливим", – йдеться в заяві Елізабелл Маркес, голови відділу маркетингу Dreyer's Grand.

У компанії вирішили позбутися від назви "ескімо" через її співзвучність з поняттям "ескімос".

Dreyer's Grand — американська дочірня компанія Froneri, спільного підприємства Nestle і британського R&R Ice Cream. R&R належить компанії Pai Partners.

Nestle, найбільший у світі виробник упакованих продуктів харчування, погодився продати свій американський бізнес по виробництву морозива, включаючи Eskimo Pie, компанії Dreyer's Grand у грудні 2019 року.

Eskimo Pie – це покрите шоколадом ванільне морозиво на паличці.

Раніше "Коментарі" писали, що морозиво – головні літні ласощі, які люблять і діти, і дорослі. У магазинах зараз можна вибрати десятки найменувань та видів цього продукту, але найсмачніше морозиво – приготоване своїми руками. Зробити це в домашніх умовах нескладно, якщо слідувати рецепту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини