Єрмак заінтригував очікуваннями від зустрічі Зеленського з прем'єром Індії

Голова ВП Андрій Єрмак вважає, що зустріч Володимира Зеленського з прем'єром Індії матиме конкретні результати

Сьогоднішня зустріч президента України Володимира Зеленського із прем'єр-міністром Індії Нарендрою Моді матиме конкретні результати. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив голова Офісу президента України Андрій Єрмак, повідомляє "India Today".

"Я дуже сподіваюся на те, що після довгого періоду, коли ми не мали візитів прем'єрів Індії та наших лідерів до цієї країни, це історичний момент, і ми маємо багато питань для співпраці. Думаю, що зустріч прем'єра Моді з президентом Зеленським буде дуже корисною і матиме конкретні результати", - зазначив Андрій Єрмак.

Глава Офісу президента також наголосив, що важливо, щоб відносини України та Індії активно розвивалися. Але в той же час має бути чітка позиція щодо агресії РФ проти нашої країни та шляху до справедливого світу на основі Формули світу.

Зазначимо сьогодні, 23 серпня, напередодні Дня Незалежності прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді прибув до Києва з візитом. Це перший в історії візит глави уряду Індії до України. Тобто Моде вперше приїхав до Києва з початку повномасштабного вторгнення РФ до України.

У Києві індійський прем'єр зустрінеться із президентом України Володимиром Зеленським. До цієї поїздки Моді побував у Польщі.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Україна хоче використати візит прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді до Києва, щоб спробувати схилити країну до більш нейтральної позиції стосовно російської агресії, зокрема, враховуючи останній візит Моді до Москви, що збігся з ударом РФ по дитячій лікарні Охматдит у Києві. Про це пише агентство AP, із посиланням на думки західних аналітиків.

Також видання "Коментарі" повідомляло – прем'єр Індії зробив заяву про мир перед візитом до України.