Головна Новини Суспільство події Джонсон знову підтвердив Зеленському – Великобританія з Україною – до перемоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонсон знову підтвердив Зеленському – Великобританія з Україною – до перемоги

Київ та Лондон скоординували подальшу дію щодо відсічі російської агресії

1 травня 2022, 09:12
Поділіться публікацією:

Великобританія продовжує залишатися головним союзником України, який допомагає відбивати повномасштабне російське вторгнення, розпочате Путіним 24 лютого 2022 року. Так офіційний Лондон заявив, що Україна може й надалі розраховувати на військову та гуманітарну допомогу Великобританії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це стало відомо після телефонної розмови президента України з главою уряду Великобританії Борисом Джонсоном.

Джонсон знову підтвердив Зеленському – Великобританія з Україною – до перемоги

Джонсон та Зеленський. Фото: Офіс президента України

Борис Джонсон підтвердив наміри зробити так, щоб ті завдання, які поставив президент РФ Володимир Путін перед своїми військовими повністю провалилися.

Також однією з тем розмови Зеленського та Джонсона стала евакуація мирних мешканців із заблокованого Маріуполя.

Президент України у вечірньому зверненні до українців зазначив, що він детально обговорив оборонну підтримку Великої Британії з Борисом Джонсоном, що має призвести до припинення війни в Україні.

Зазначимо, раніше Великобританія вже не раз заявляла, що не припинить підтримувати Україну, аж до перемоги над країною-агресором. Великобританія продовжує залишатися країною, яка активно допомагає Україні під час війни із Москвою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Генштабі підтвердили – наразі ключове завдання російських окупантів вийти не лише на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей, а й взяти під контроль усю Херсонську область. Якщо таких планів ворогові вдасться досягти, тоді варто очікувати, що противник наступатиме у бік Кривого Рогу та Миколаєва. Взяття цих двох міст є ключовим завданням для росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини