Головна Новини Суспільство події Дружина Зеленського опинилася в лікарні через ускладнення коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Зеленського опинилася в лікарні через ускладнення коронавірусу

Коронавірус у дружини президента - Олени Зеленської - виявили наприкінці минулого тижня

16 червня 2020, 10:26 comments3440
Поділіться публікацією:

Дружина президента Олена Зеленська опинилася в лікарні. Коронавірус, який у першої леді виявили минулого тижня, дав ускладнення. Зеленську забрали до лікарні з пневмонією, — повідомили в Офісі президента.

Дружина Зеленського опинилася в лікарні через ускладнення коронавірусу

Минулої п'ятниці, 12 червня, в ОП повідомили про те, що дружина президента підхопила COVID-19. На той момент у першої леді не було жодних симптомів хвороби, сама вона почувалася добре. Коронавірус виявили тільки завдяки тесту, який за протоколом безпеки зобов'язані регулярно робити президентському подружжю. Олену Зеленську тоді відправили на самоізоляцію,  вона лікувалася вдома.

Вже сьогодні вранці стало відомо, що домашнє лікування не пішло Зеленській на користь. У неї почалося запалення легень. Це одне з найпоширеніших ускладнень коронавірусу.

"Зараз у Олени Зеленської діагноз такий: COVID-19. Постгоспітальна двостороння пневмонія", — повідомили в Офісі президента.

Зараз дружина Володимира Зеленського знаходиться в одній з лікарень Києва під наглядом лікарів. Де саме — в прес-службі Офісу президента не уточнили. Стан першої леді медики оцінюють як середньої тяжкості. Штучної вентиляції легенів вона  поки що не потребує.

Напередодні лікарі знову протестували на коронавірус самого Володимира Зеленського, а також дітей президента. У них результати аналізів знову виявилися негативними.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що коронавірус в Україні не послаблює хватку, а в МОЗ назвали найбільш уражені регіони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/s/OP_UA
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини