Дощі та різкі перепади температур: як зміниться погода в Україні

Як зміниться погода в Україні

Погода в нашій країні майже кожного дня буде іншою. Тепло, дощі, вітри, похолодання. Синоптики називають це атмосферними гойдалками. Яким буде початок листопада повідомляє Наталка Діденко та Український гідрометцентр.

За прогнозом Наталки Діденко, 5 листопада в північних та західних регіонах будуть опади. На інших територіях – тумани, на східних територіях – сильний штормовий буревій. Але буде тепло, місцями можливо +20.

В столиці 5 листопада похмуро, пройде невеликий дощ, так само потеплішає +15+17 градусів. Але на вихідні температура стане нижчою, буде холодніше, в деяких регіонах дощитиме.

За прогнозом Укргідрометцентру, опади в суботу очікуються на північних територіях, північно-східних та на східних територіях. Невеликий дощ буде в столиці.

В суботу стане холодніше. Вночі в усіх регіонах від + 6 до +10 градусів, на західних територіях та територіях крайнього сходу +3 + 5 градусів.

В суботу денної пори в західних областях, в північних та центральних буде від +9 до +14 градусів, в східних до +15 градусів, а найтепліше буде в південних областях – до +16 +18 градусів.

В столиці 6 листопада будуть опади. Вночі холодніше +6+8 градусів. Вдень+9+11 градусів.

У неділю дощі знову йтимуть в західному регіоні та перемістяться до центральних регіонів та столиці. В східних та південних регіонах буде сухо.

Нічна температура повітря почне знижуватися по всій країні + 1 +3 градусів в західних регіонах, і до +3 + 5 градусів у всіх інших регіонах.

Денної пори у неділю буде + 9 до +12 градусів, тільки на південних територіях буде тепло +12 + 15 градусів.

З понеділка погода знову зміниться. Похолодає та будуть йти опади.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україні різко зміниться погода.