Дощі на заході,сонячно на сході: якою буде погода на вихідні

Прогноз погоди на суботу, 16 квітня

Погода в нашій країні цієї суботи, 16 квітня, буде погожою та теплою. В деяких регіонах денна температура плюсуватиме до +19.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальних мережах.

Опади у цей вихідний прогнозуються в західних та північних регіонах, в деяких місцях в центральних регіонах, на території Харківської та Одеської областей. Разом з тим, в східних та південних регіонах синоптик прогнозує вихідного дня суху погоду.

Наталка Діденко радить мешканцям столиці завтра вийти на прогулянку, повною мірою насолодитись теплом і радіти теплому сонячному промінню вже зараз, адже, завтрашнього дня буде більшою хмарність, можливі дощі, і стовпчик термометра показуватиме менші плюси - +9... +10 градусів. А далі прийде похолодання.

Зокрема, в західних, північних регіонах та на Вінничині розпочнеться похолодання і температура в день показуватиме +6...+10 градусів.

"Посилиться вітер, напрямок - переважно північний, більш інтенсивним вітер буде на Заході та Сході України", - підсумувала Діденко.

Нагадаємо, що “Коментарі" інформували про те, що Прийде похолодання: якою буде погода в Україні на Великдень. У 2022 році православні християни святкують Великдень 24 квітня, і погода обіцяє бути в цей день досить прохолодною, як для середини весни. Про це повідомляє народний синоптик Володимир Деркач.У середині цього місяця, за словами експерта, українцям варто готуватися до похолодання, вночі в деяких регіонах можливі нічні заморозки. Наприкінці квітня прогнозуються дощі, але температура повітря буде комфортною, іноді можливі перепади у бік мінусу.