Головна Новини Суспільство події Додалася Харківщина: які області не готові до послаблення карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Додалася Харківщина: які області не готові до послаблення карантину

У МОЗ повідомили, що Київ та 12 регіонів в Україні не можуть послаблювати карантин

29 червня 2020, 17:39 comments1736
Поділіться публікацією:

В Україні 12 областей та Київ не готові послаблювати карантинні заходи через епідемію коронавірусу. Про це свідчать показники для послаблення протиепідемічних заходів, оприлюднені Міністерством охорони здоров’я.

Додалася Харківщина: які області не готові до послаблення карантину

Так, невтішна епідситуація спостерігається у Києві та в таких областях: Волинська, Донецька, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Одеська, Рівненська, Харківська, Хмельницька, Чернігівська. Усюди є невідповідність тим чи іншим критеріям – завантаженість ліжок, охоплення тестуванням, відсоток виявлення нових інфікованих та динаміка захворюваності.    

Зокрема, у Харківській області відсоток виявлення інфікованих на коронавірус становить 11,32 (норма – <11%). Динаміка захворюваності – 14,73% (норма – <10%).

Додалася Харківщина: які області не готові до послаблення карантину - фото 2

Нагадаємо, на нараді у президента Володимира Зеленського обговорили, які додаткові заходи контролю мають вводити у регіонах через коронавірусну епідемію в Україні.

Раніше повідомлялося, що восени більшість шкіл перейдуть на дистанційну форму роботи. Таку заяву зробив глава РНБО України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини