Дочка легенди футболу Пеле розповіла про здоров'я батька

Дочка триразового чемпіона світу Пеле заявила, що його стан в межах норми

Дочка колишнього футболіста збірної Бразилії Пеле Келі Насименту прокоментувала звістки про те, що її батька помістили у відділення інтенсивної терапії і реанімації. Про це вона написала в Instagram.

"Привіт, друзі. Я не знаю, що виходить з новин, але в особистих повідомленнях багато питань! У наші дні по всьому світу вже багато занепокоєння, і ми не хочемо бути причиною більшого. Це фото було зроблено тільки що. На ньому жилет, тому що він Сантіста і його турбує холод в СП! Він відновлюється добре і в межах норми, так кажуть лікарі. Йому не подобається, коли я це говорю, тому, будь ласка, не говори йому, але він джентльмен (старий). Чоловіки його віку після такої операції іноді роблять два кроки вперед і один крок назад. Це нормально. Вчора він втомився і трохи відступив", - написала вона.



На початку вересня Пеле була зроблена операція з видалення пухлини в товстій кишці. А 18 вересня стало відомо, що Пеле знову потрапив у реанімацію. Іменитий спортсмен проходить лікування в госпіталі міста Сан-Паулу.

Як повідомляло видання "Коментарі", розкрита реальна причина смерті Марадони. В аргентинських ЗМІ озвучили реальну причину смерті Марадони: серце екс-футболіста зупинилося через гострий набряк легенів. Його спровокувала хронічна серцева недостатність.

За результатом проведеної аутопсії фахівці виявили дилатаційну кардіоміопатію - патологію, що викликає збільшення камер серця. Медичні працівники зазначили, що серце Марадони було більше норми удвічі.