Дочка Ірини Фаріон поділилася новими деталями розслідування вбивства

Нові докази у справі про вбивство відомого мовознавця: дочка ділиться важливими подробицями

У розслідуванні вбивства відомого українського мовознавця Ірини Фаріон з'явилися нові подробиці. Донька вбитої, Софія, в інтерв'ю телеканалу "5 канал" розповіла, що вона не може озвучувати відомі їй деталі слідства, але правоохоронці поінформували її про нові докази та обставини.

Однак Софія висловила недовіру до інформації в ЗМІ про знайдені предмети, підкреслюючи, що офіційно поліція не підтверджувала ці дані.

"Про те, що знайшли червону панаму, рукавички - це інформація взята звідки? Хто цю інформацію сказав? Поліція? Тобто, має завжди офіційна інформація. Чуткам і здогадкам не потрібно так довіряти. Звичайно, поліція робить усе можливе, щоб довести цю справу до кінця. Як мені казали, що це справа честі. Я насправді, хочу, щоб ця честь була дотримана", - сказала Софія.

Раніше "Коментарі" писали, що адвокат В'ячеслава Зінченка, підозрюваного у вбивстві відомого мовознавця Ірини Фаріон, Ігор Сулима, зробив резонансну заяву на прес-конференції у Києві. Він стверджує, що слідчі навмисно ігнорують можливість, що справжній злочинець все ще перебуває на волі. Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також на порталі "Коментарі" - Вбивство відомого українського мовознавця Ірини Фаріон залишається однією з найгучніших подій останнього часу, що обговорюються. Версії того, що спричинило цей трагічний інцидент, відрізняються — від особистої неприязні до політичних мотивів. Але найбільше обговорень викликало появу дочки загиблої Софії Семчишин, яка вперше публічно озвучила своє бачення того, що сталося.