Данілов назвав дві області, які після деокупації будуть "найспокійнішими регіонами"

На думку Олексія Данілова, Донецька та Луганська області будуть спокійнішими регіонами

Як тільки противника буде вибито з Донецької та Луганської областей – ці регіони стануть "найспокійнішими" в Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в ефірі програми "Сніданок з 1+1" висловив секретар РНБО Олексій Данілов.

Секретар РНБО заявив, що він не згоден із тими, хто озвучує думку, нібито на Донбасі "всі хворі на голову". Просто на цій території є певна частина людей, які протягом років перебували під впливом російської пропаганди.

"Там такі ж люди, які підкоряться нашому законодавству. Якщо вони не мають такого бажання, то світ великий. Є Воркута, Колима, багато цікавих місць, де вони можуть оселитися за своїм бажанням", - вважає секретар РНБО.

За його словами, немає нічого вищого за закони України та головний Закон країни – Конституцію. Їхнє виконання має відбуватися в обов'язковому порядку.

Олексій Данілов вважає, що мешканцям Донбасу комфортно житиметься під українським прапором, ні в кого не буде претензій. Швидше якісь хвилювання можуть відбуватися в тих областях, де якраз вируватиме політичне життя.

Зазначимо, в цьому ж ефірі Олексій Данілов заявив, що говорити про вибори, поки в Україні триває активна фаза військових дій немає жодного сенсу, з однієї простої причини – неможливо надати право проголосувати тим людям, які залишили Україну, рятуючись від війни, а також гарантувати право проголосувати тим людям, які зараз на фронті в окопах. Організувати виборчий процес під час вибухів та постійну загрозу – нереально.

Читайте також на порталі "Коментарі" - про що говорить кадрове рокіровка в Міноборони – які завдання стоять перед Умеровим.