Головна Новини Суспільство події Чому вибухнув будинок у Києві та масове порушення карантину в Британії: новини, які ви могли пропустити
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому вибухнув будинок у Києві та масове порушення карантину в Британії: новини, які ви могли пропустити

Жодна людина не отримала підозру у справі про вибух газу в багатоповерхівці на Позняках в Києві, - Геращенко

26 червня 2020, 08:21 comments1224
Поділіться публікацією:

Причина вибуху в багатоповерхівці на Позняках

Чому вибухнув будинок у Києві та масове порушення карантину в Британії: новини, які ви могли пропустити

Фото: МВС України

У МВС назвали основну версію причини вибуху в будинку на Позняках в Києві. Припускають, що під час повірки газових лічильників була порушена технологія. Через це і стався витік газу, що підтвердили результати експертизи. Це, в свою чергу, призвело до того, що загинуло 5 людей, а мешканці 40 квартир втратили своє житло. Разом з тим, поки що жоден представник "Київміськгазу" не отримав офіційно підозри, — розповів в ефірі програми "Право на владу" заступник міністра МВС Антон Геращенко. Нагадаємо, що вибух у київській багатоповерхівці прогримів минулої неділі, 21 червня. За тиждень до цього в будинку зняли лічильники, а люди скаржилися на запах газу.


ДТП з військовою технікою

Колона військової техніки потрапила в аварію під Харковом. Постраждало двоє людей. Сталася ДТП біля села Хролі, — повідомили в обласному управлінні Нацполіції. Три нових машини "Новатор" їхали колоною. В якийсь момент один із водіїв порушив безпечну дистанцію і протаранив автомобіль, який їхав попереду. Той, у свою чергу, в'їхав у першу машину. Водій, який спровокував аварію, потім не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся ще й з мікроавтобусом. Водій і пасажир останнього зараз перебувають у лікарні.

Чому вибухнув будинок у Києві та масове порушення карантину в Британії: новини, які ви могли пропустити - фото 2
Чому вибухнув будинок у Києві та масове порушення карантину в Британії: новини, які ви могли пропустити - фото 3
Чому вибухнув будинок у Києві та масове порушення карантину в Британії: новини, які ви могли пропустити - фото 4


Вибух під Тегераном

Потужний вибух прогримів поблизу іранської військової бази в Тегерані. Про це повідомило інформагентство ААА. За попередньою версією, вибухнула ємність з газом, після чого почалася пожежа. Заступник міністра оборони Давуд Абді запевняє, що жертв немає, а вогонь незабаром загасили. Саму військову базу, за словами чиновника, вибуховою хвилею не зачепило. До речі, місцеві журналісти кажуть, що без постраждалих, напевно, не обійшлося, оскільки бачили, як після вибуху на територію військової бази заїжджала швидка допомога з сиренами.


Масове порушення карантину

Одразу півмільйона британців проігнорували правила карантину. Зараз знаходитися на вулиці їм дозволено, дотримуючись дистанції у два метри. Однак на пляжі в містах Борнмут і Сендбенкс, схоже, про це забули. Там зібралося сотні тисяч людей,- пише Reuters. На під'їздах до пляжів утворилися затори, а самі відпочивальники влаштували кілька п'яних бійок. Після себе вони залишили на пляжі більше 30 тонн сміття.

Чому вибухнув будинок у Києві та масове порушення карантину в Британії: новини, які ви могли пропустити - фото 5

Після такого масового порушення місцева влада вирішила посилити карантин і ввести додаткові обмеження на пляжах. Зокрема, туди відправлять більше поліцейських.

Раніше "Коменатарі" розповідали про те, що в Україні порушників карантину будуть ловити в маршрутках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини