Частину країни заллє дощами, а іншу - розпече сонце до +35: оновлений прогноз погоди

Погода в Україні буде різною

Погода в нашій країні продовжуватиме набридати спекою деяким областям, а в інших регіонах в цей час будуть йти сильні дощі. Це теперішня погодна ситуація на 29 червня, але вже швидко температура повітря понизиться.

"Денної пори 29 червня на території України, окрім західного та східного регіону, грози; в північному та центральному регіонах, в деяких місцевостях град та шквали 15-20 м/с ", - попереджують представники Українського гідрометцентру.

Як прогнозує синоптик Наталка Діденко, в середу температура повітря змінюватиметься в межах +28+33 градуси. В західному регіоні буде найспекотніше - +30+35 градусів, трохи менше - у Сумській, Харківській та Луганській областях,- +26+29 градусів.

В найближчу ніч сильні дощі можуть піти у Вінницькому, Черкаському, Київському регіонах та на півночі Одеської області.

В столиці завтрашній день буде спекотним, до +30+33 градусів. Але літній дощ можливо буде найближчої ночі, а злива з грозою – в середу ввечері.

Синоптики роблять прогноз, що у четвер, 30-го червня, спека стане слабшати.

Лише в західному регіоні передбачаються спекотні - +30+34 градуси. Температура повітря тут за прогнозом має понизитись з 2-го липня.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що якою була погода у вихідні. У вихідні в більшості областей погода буде з проясненнями та без дощів. Український гідрометцентр дав прогноз на суботу, 25 червня. Згідно з інформацією, на території західних, північних областей опадів не буде, в інших областях крім Вінницької, можливі короткочасні помірні дощі, подекуди з грозовим фронтом. Напрям вітру північно-східний, 7-12 м/с.