Головна Новини Суспільство події Година на веселощі: як працюватимуть заклади в новорічну ніч
commentss НОВИНИ Всі новини

Година на веселощі: як працюватимуть заклади в новорічну ніч

Уряд планує продовжити роботу закладів у ніч з 31-го на 1-е, але часу повеселитися вистачить не всім

9 грудня 2020, 16:57
Поділіться публікацією:

Пандемія коронавірусу вносить корективи в святкування Нового Року. І ті, хто планував попрощатися з нелегким 2020-им і зустріти 2021 рік не вдома, а десь в ресторані або клубі, ризикує не встигнути повеселитися. Так, розважальні заклади в Україні в прийдешню новорічну ніч швидше за все будуть працювати до першої години ночі. Про це стало відомо в ході Кабінету міністрів України сьогодні, 9 грудня.

Година на веселощі: як працюватимуть заклади в новорічну ніч

Фото з відкритих джерел

Згідно із сьогоднішнім рішенням уряду щодо локдауну в січні майбутнього року, в новорічну ніч дозволять працювати закладам до 01:00.

"У новорічну ніч ми пропонуємо дозволити працювати закладам харчування до 01-00 ночі", — сказав міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Зараз же, як вирішив уряд, заклади громадського харчування можуть продовжувати роботу до 23:00 із забороною розрахунків після 22:00. Така норма буде діяти до 8 січня.

Крім того, в наступному році передбачається заборона різдвяних ярмарків відразу після 8 січня.

Нагадаємо, уряд України визначився з датами посилення карантинних обмежень в Україні. Посилений карантин буде діяти з 8 по 24 січня.

"В результаті переговорів було прийнято рішення про те, що з 8 по 24 січня наступного року включно в Україні будуть введені посилені карантинні обмеження. Назвемо їх "зимові канікули заради безпеки"", — заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Так, громадський транспорт не припинятиме роботу, бо він є "життєво необхідною" для громадян України. Також в період посиленого карантину будуть працювати продуктові магазини, аптеки, банки, поштові оператори і готелі.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в Україні пустять додаткові поїзди на зимові свята. Вже відомі дати та напрямки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини