Це призведе до ядерного апокаліпсису: Маск здивував новою заявою про Україну

Ілон Маск боїться "ядерного апокаліпсису" у разі вступу України до НАТО

Американський мільярдер та винахідник Ілон Маск продовжує шокувати заявами про Україну. Так відомий бізнесмен порівняв заяву держсекретаря США Ентоні Блінкена про те, що Україна стане членом НАТО з початком фільму про ядерний апокаліпсис. Як передає портал "Коментарі", свою позицію Маск оприлюднив у коментарі до виступу Блінкена у соціальній мережі Х.

"Саме так починається фільм про ядерний апокаліпсис", - написав американський мільярдер.

Він також опублікував відео з фільму про ядерні вибухи, панічну втечу та загибель людей.

Напередодні, 4 квітня, держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що Україна стане членом НАТО, і це зазначено в заяві членів Альянсу за підсумками саміту НАТО, що відбувся у Вільнюсі.

За його словами, майбутнє України в НАТО детально обговорюватиметься на майбутніх самітах Альянсу, а також до цього питання повернуться під час зустрічі міністрів закордонних справ країн-членів НАТО, що відбудеться в Брюсселі.

Читайте також на порталі "Коментарі" - генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що після закінчення війни Україна стане членом альянсу і матиме гарантії безпеки, зокрема, право задіяти статтю 5, яка означає, що атака на одну країну є нападом на всіх членів НАТО.

Єнс Столтенберг пояснив , що переговори з ЄС на запрошення тривають роками, тоді як у НАТО цей процес відбувається швидко.