Блогерша поділилася секретом, як ідеально відчистити замшеве взуття

Кароліна Макколі розповіла, як швидко видалити забруднення із замшевих черевиків

Мешканка Австралії показала в соцмережах легкий спосіб очистити замшеве взуття в домашніх умовах і здивувала підписників. Відповідний матеріал з'явився на її сторінці в Instagram.

Як чистити замшеве взуття:

- Змішайте білий оцет і засіб для посуду, використовуйте серветку з мікрофібри, щоб злегка протерти бруд і потертості.

- Використовуйте фен на низькому рівні і спостерігайте, як відбувається диво!

Взявши отриманий розчин, дівчина змочила в ньому ганчірку з мікрофібри і ретельно протерла забруднені ділянки взуття. Вкінці ролика Макколі просушила бежеві черевики і похвалилася фінальним результатом - ідеально відчищені черевики.

Публікація набрала майже 10 тисяч лайків. Користувачі мережі подякували блогерші за запропонований метод у коментарях.

"Чи підійде це для будь-якого кольору або тільки для білого? У мене є світло-коричневі", "Як щодо Nike? Я очистив свій оцтом і бікарбонатом, і тепер всі ділянки тканини і шнурки жовті", "Сьогодні я вимила ванну кімнату оцтом. але запах оцту такий сильний", "Дай мені врятувати мої Тімб, я маю на увазі, що я їх ношу, незважаючи ні на що, але я б вважав за краще, щоб вони були чистими", "Ось спосіб зберегти ліс живим ще на сто років", "Цікаво, чи працює це і з замшевими гаманцями?", "У мене є чорні замшеві чоботи, ви б застосували на них цей метод?", "Неймовірно, вражає", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував, що блогерша розкрила секрет ідеального тіла в соцмережах.