Головна Новини Суспільство події BlaBlaCar вводить нові правила: один пасажир, який сидить позаду
commentss НОВИНИ Всі новини

BlaBlaCar вводить нові правила: один пасажир, який сидить позаду

BlaBlaCar вже запустив можливість бронювати місця в автобусі

12 червня 2020, 11:56 comments1997
Поділіться публікацією:

Платформа для онлайн пошуку попутників BlaBlaCar вводить нові умови роботи на тлі пандемії коронавірусу і пов'язаних з нею обмежень. Про це повідомляє прес-служба компанії.

BlaBlaCar вводить нові правила: один пасажир, який сидить позаду

Так, платформа ввела нову функцію "Лише 1 людина, котра сидітиме позаду". Водії, які скористаються цією функцією зможуть брати тільки одного пасажира, який сидітиме на задньому сидінні. Нову можливість ввели для того, щоб люди могли дотримуватися безпечної дистанції один з одним.

Крім того, разом з відновленням міжміського автобусного сполучення, платформа також відновлює продаж біллетов на автобуси. Правда, ця функція все ще не доступна для жителів деяких областей.

Раніше "Коментарі" писали, що через новий спалах коронавіруса у Києві хочуть посилити карантин. Частину обмежень, які зняли раніше, незабаром можуть повернути. Київ поступово перетворюється на епіцентр спалаху коронавірусу в Україні. Вже зараз столиця знаходиться на другому місці за загальною кількістю інфікованих COVID-19. Однак від лідера — Чернівецької області — її відділяє менше сотні пацієнтів. Який день поспіль у Києві фіксують максимальне число нових хворих в Україні. За минулу добу таких було 95 осіб. В цілому, з початку спалаху коронавірусу в столиці підхопили 3766 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини