Головна Новини Суспільство події Білл Гейтс розповів як побороти пандемію
commentss НОВИНИ Всі новини

Білл Гейтс розповів як побороти пандемію

Засновник Microsoft запропонував створити спеціальні «команди реагування», які допоможуть уникнути пандемій

27 січня 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

Засновник Microsoft Білл Гейтс у своєму щорічному посланні фонду Bill & Melinda Gates Foundation закликав людей готуватися до нових пандемій та ставитися до них достатньо серйозно. Про це повідомляє видання The Seattle Times.

Білл Гейтс розповів як побороти пандемію

Способи боротьби з пандемією - Білл Гейтс. Фото: kommersant.ru

Аби уникнути глобальних проблем та побороти пандемію як теперішню, так і наступні, Білл Гейтс радить впливовим людям та владі вкладати гроші в науку та розвивати медичну сферу. Окрім того, мільярдер розповів про ефективність "команди реагування" — угрупування професіоналів, які одразу зможуть відреагувати та локалізувати серйозну проблему.

Така команда повинна бути навіть у спокійні часи. Періодично її учасники мають проходити спеціальні навчання, схожі до військових тренувань.

"Щоб уникнути труднощів, з якими ми зіткнулися минулого року, підготовка до пандемії повинна сприйматися так само серйозно, як військовий конфлікт", — підкреслив Білл Гейтс.

Нагадаємо, що відмий мільярдер разом з дружиною заснували благодійний фонд Bill & Melinda Gates Foundation. Вкінці кожного року власники фонду публікують послання з головними досягненнями та планами на майбутнє. Минулого року подружжя виділило близько 1,75 мільярда доларів на боротьбу з пандемією коронавірусу у світі.

Зазначимо, що сам Білл Гейтс вже зробив щеплення від COVID-19. Мільярдер повідомив, що після вакцинації він почувається добре.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що корпорація Apple зайняла перше місце серед найдорожчих брендів світу за версією Brand Finance Global 500. Найдорожчий бренд у світі був оцінений у 263,4 мільярда доларів. Хто ще увійшов у трійку лідерів, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини