Головна Новини Суспільство події Без маски на пляжі: у МОЗ назвали умови
commentss НОВИНИ Всі новини

Без маски на пляжі: у МОЗ назвали умови

МОЗ рекомендує дотримувати соціальну дистанцію, а маску носити у разі скупчення людей

28 червня 2020, 11:58 comments2302
Поділіться публікацією:

У зв'язку з ослабленням карантинних заходів, пляжі України готові прийняти відпочиваючих. Однак, маски носити все ж рекомендується. При певних умовах маску можна зняти. Про це заявив на брифінгу міністр охорони здоров'я України Максим Степанов.

Без маски на пляжі: у МОЗ назвали умови

"Те, що стосується пляжів, робота яких дозволена в умовах адаптивного карантину, на пляжі є основним критерієм і основною рекомендацією, якою треба користуватись, це дотримання соціальної дистанції", — уточнив міністр.

На думку чиновника, на відкритому повітрі маску необхідно носити тільки в тому випадку, якщо є велике скупчення людей.

"Якщо ви дотримуєтеся на пляжі соціальної дистанції, що становить 1,5 м, то користуватися масками у такому разі не вимагається. Якщо ж, перебуваючи на пляжі, є велике скупчення людей, заради вашої ж безпеки треба користуватися в такому випадку масками", — додав Степанов.

Як повідомляв портал "Коментарі", полицейские провели масові рейди в торгових і розважальних закладах, порушників норм карантину більше 300. Про це йдеться на сайті ГУ Національної поліції України.

Повідомляється, що 640 рейдових груп протягом двох діб перевірили понад 6200 закладів. Рейди проходили відповідно до постанови Кабінету Міністрів України, який визначає вимоги для роботи суб'єктів господарювання в умовах адаптивного карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини