Головна Новини Суспільство події Audi представила кросовер з гібридним двигуном
commentss НОВИНИ Всі новини

Audi представила кросовер з гібридним двигуном

У гібридизацію автомобілів Audi готова вкласти до 50 млрд доларів

16 грудня 2020, 10:07
Поділіться публікацією:

Автоконцерн Audi представив нову модель кроссовера серії Q яка отримала гібридний двигун.

Audi представила кросовер з гібридним двигуном

Так, модель з індексом Q3 45 TFSI e має платформу MQB. Силових агрегатів у автомобіля фактично два — це турбований бензиновий двигун 1.4 TSI потужністю 150 к.с. і електромотор потужністю 116 к.с.

Сукупна потужність складає 245 л.с.

Електромотор гібрида живить акумулятор місткістю 13 кВт/год — конструктори встановили його під задніми кріслами.

Новий гібрид здатний розганятися до сотні за 7,3 секунди. Виробники заявляють максимальну швидкість 209 км / год. Одного заряду автомобілю вистачить на 50 км. У продажу гібрид Audi Q3 з'явиться навесні 2021 року.

Представники компанії заявляють, що на електрифікацію і створення гібридних моделей автовиробник збирається витратити до 50 млрд євро за п'ять років.

Як повідомляв портал "Коментарі", компанія Audi представила свій останній концептуальний автомобіль на виставці CES 2020. AI: ME, за словами компанії, буде представляти "третій життєвий простір" поряд з будинком і робочим місцем споживача. Audi AI: ME, новітній концепт-кар компанії, дебютував на виставці CES 2020 року, щоб показати бачення Audi ролі розкішних автомобілів в прийдешньому автономному майбутньому. Виходячи за рамки стандартного інтерфейсу штучного інтелекту, Audi сподівається вивести свою автомобільну систему штучного інтелекту на новий рівень інтерактивності і складності.

Нагадаємо, раніше компанія Audi представила концепцію гібридного електронного скутера-скейтборду. У компанії вважають, що розробка "відповідає міській тенденції до мультимодальної мобільності". Нова модель, названа скутером Audi e-tron, може дати уявлення про майбутнє про легке пересування по місту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини