Головна Новини Суспільство події Астролог назвав головного грошового щасливчика січня за знаком Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Астролог назвав головного грошового щасливчика січня за знаком Зодіаку

За словами астролога, до успіху цей знак Зодіаку призведе інтуїція

6 січня 2021, 02:30 comments1616
Поділіться публікацією:

Астролог Влад Росс склав гороскоп на січень 2021 року і розповів, на який знак Зодіаку чекає успіх у фінансових справах. Про це пише "Главред".

Астролог назвав головного грошового щасливчика січня за знаком Зодіаку

Якому знаку зодіаку пощастить з грошима в січні - фото з відкритих джерел

За словами фахівця, грошовим щасливчиком цього січня буде Стрілець. До удачі всіх, хто народився під цим знаком Зодіаку, буде приводити інтуїція, а найбільший успіх чекає Стрільців в справах, які пов'язані з нерухомістю. Астролог також підкреслив, що у цього знаку Зодіаку в січні також будуть складатися справи з різними торговими операціями.

"Стрільцям в січні слід прислухатися до інтуїції, оскільки вона часто буде його рятувати і приводити до успіху", — розповів астролог.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі" розповідали, який знак Зодіаку зустріне свою любов у 2021 році. За словами астролога Сьюзан Міллер, в новому році Терезів чекає реалізація і виконання будь-яких романтичних можливостей і бажань. Як стверджує Міллер, в останні три роки цей знак Зодіаку не міг похвалитися успіхами в особистому житті, проте з 2021 року ситуація зміниться — Терезів чекає період щирою і палкого кохання.

Також виданню "Коментарі" вдалося дізнатися, чого чекати українцям в році, що настав, з якими проблемами доведеться зіткнутися, і що гарного напророкували нашій країні зірки. Знаменною подією для 2021 року стало з'єднання "великого хронократора" — Сатурна і Юпітера в знаку Водолій. Так, кожні 200 років поєднання цих планет змінюють стихію, повідомляючи нам про кардинальну зміну епохи і перетворенні світу.

Портал "Коментарі" також отримав прогноз для всіх знаків Зодіаку від відомих астрологів і екстрасенса.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини