Головна Новини Суспільство події Асоціація Світлани М'якоти може працювати в інтересах одного забудовника — політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Асоціація Світлани М'якоти може працювати в інтересах одного забудовника — політолог

За словами Дмитра Марунича, компанія М'якоти, ймовірно, співпрацює з "Інтеграл-Будом"

8 червня 2021, 17:47
Поділіться публікацією:

Асоціація інвесторів нового житла під керівництвом Світлани М'якоти може працювати в інтересах забудовника "Інтеграл-Буд". Таку думку в своєму блозі на порталі "Цензор.Нет" висловив політолог Дмитро Марунич.

Асоціація Світлани М'якоти може працювати в інтересах одного забудовника — політолог

Політолог Дмитро Маруніч. Фото із відкритих джерел

Експерт зазначив, що ця організація з початку діяльності у вересні 2020 року оголосила своєю метою боротьбу "проти рейдерів, які штучно блокують реалізацію проєктів забудовників".

"Команда Світлани М'якоти критикувала колишнього народного депутата і депутата Київської міськради Ігоря Мірошниченка, а також ексзаступника головного архітектора Києва Віктора Глібу. У той же час ці два прізвища називалися в числі основних критиків компанії "Інтеграл-Буд" колишнього народного депутата Володимира Зубика. Згодом ім'я "бенефіціара" заходів в асоціації вже не приховували — "Інтеграл-Буд", — зазначає блогер.

За оцінкою Дмитра Марунича, бюджет організації за минулий рік у 85,4 тис. грн не відповідає масштабам активностей організації.

"Навіть якщо намагатися, цих грошей явно не вистачить для оренди хоча б скромної кімнати під офіс на Хрещатику, 44 А, ведення свого сайту і сторінки в Facebook, залучення явної "масовки" на невеликі акції, розміщення новин у ЗМІ. І це за умови роботи засновників організації "за ідею" — зарплату громадська організація може і не платити", — наголошується у блозі.

Дмитро Марунич не виключає, що черговим проєктом для структури Світлани М'якоти міг стати став проєкт "Інтеграл-Буду" з будівництва ЖК на ділянці за адресою: вулиця Жмаченка, 20.

Договір оренди цієї землі з Євангельською церквою "Християнська надія" у вересні 2020 року розірвала Київрада. Як випливає з рішення, за 16 років організація не змогла виконати умов договору.

Однак церква намагається домогтися дозволу на зведення висоток під виглядом "завершення будівництва духовно-благодійного комплексу".

Щоб відвернути увагу громадськості від скандального проєкту, його прихильники запустили інформаційну кампанію проти ЖК-конкурентів, зазначив політолог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини