Армія-FM у смартфоні - новий додаток у Play Market

Передачі про військо та українське життя почуються та побачать бійці та жителі прифронтової зони та по всій Україні

Міністерство оборони України планує об'єднати усіх військовослужбовців за допомогою сучасного медіа у смартфоні, інформує агентство "АрміяInform".

Військове радіо "Армія FM" стало доступним для своїх слухачів через додаток у смартфоні. Медіа оновилось, так що тепер можна не тільки слухати аудіо, але й дивитись випуски військового телебачення.

Застосунок для Android завантажується через Play Market. Віктор Гром, полковник, начальник Центральної радіостудії Міноборони, повідомляє, застосунок для iPad з'явиться у магазині App Store.

Інформаційне наповнення медіа призначене для військових, впевнений урядовець. Також є передачі, які будуть цікаві і пересічним громадянам різного віку та професій. Щоб створювати цікавий контент, працівники радіостудії підтримують зв'язок зі своїми слухачами. Передачі, які випускаються вже зараз – це телепрограми "Армія сьогодні", "Voїн – це я", "Техніка війни", "InfoНаступ".

Військове радіо можна почути у 26 населених пунктах: в усіх областях на сході України, на півдні – у Херсонській області та Миколаєві, у центрі – в містах Києві, Запоріжжі, Вінниці, Житомирі, Полтаві, Новоград-Волинському, Бердичеві, на заході – у Львові. Також його приймають містечка біля лінії розмежування: Бахмут, Волноваха, Попасна та інші. Розмір додатку "АрміяFM - військове радіо" – 7,7 Мб.

Нагадуємо, що Міноборони намагається максимально цифровізувати різні організаційні процеси в українській армії. Саме тому у додатку та на порталі "Дія" незабаром з'явиться сервіс Military ID. Докладніше дізнатись призначення сервісу та нових можливостей для призовників, військовозобов'язаних та резервістів можна у матеріалі видання "Коментарі" за посиланням.