Житомирського патрульного, якого підозрюють у продажу наркотиків, взяли під варту

Патрульний перебуватиме під вартою два місяці

Слідчий суддя Богунського районного суду Житомира 11 жовтня обрав запобіжний захід патрульному. Правоохоронця триматимуть під вартою, хоча він може внести заставу в сумі 150 тисяч гривень. Про це повідомляють в прес-службі Житомирської обласної прокуратури.

Відомо, що інспектора патрульної поліції області підозрюють в продажі наркотиків. Чоловіка затримали на гарячому 8 жовтня, коли він передавав згортку з наркотичною речовиною покупцю. Також зафіксовано ще одну передачу наркотиків з рук патрульного покупцям на початку жовтня. Тепер патрульний перебуватиме під вартою протягом 60 діб.

Відомо, що вже є результати двох експертиз. Результати досліджень підтвердили, що в обох випадках патрульний продавав згортки з амфетаміном.

Затримали патрульного працівники обласної прокуратури та працівники ВБКОЗ Управління Служби безпеки в Житомирській області, слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР).

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Досудове слідство в провадженні триває, його проводять слідчі територіального управління ДБР в Хмельницькому.

Як повідомляв портал "Коментарі", затримання патрульного відбулось у Андрушівці – дев'ятитисячному місті Бердичівського району Житомирської області. О 16.30 поліцейський намагався повторно передати "клієнту" пакунок, у якому містились наркотичні речовини. Напередодні за ним також слідкували. 7 жовтня 2021 р. правоохоронці зафіксували, як поліцейський збував амфетамін — психотропну речовину, обіг якої обмежений.