Головна Новини Суспільство Кримінал Від двох до шести: «мінеру» мосту Метро повідомили про підозру
commentss НОВИНИ Всі новини

Від двох до шести: «мінеру» мосту Метро повідомили про підозру

Мінеру мосту Метро загрожує до шести років в'язниці

2 червня 2020, 18:03 comments1509
Поділіться публікацією:

Чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро в Києві в понеділок, 1 червня, повідомили про підозру. Про це повідомили на офіційній сторінці Київської прокуратури в Facebook.

Від двох до шести: «мінеру» мосту Метро повідомили про підозру

Слідчий Дніпровського управління поліції Києва кваліфікував правопорушення за ч. 2 ст. 259 Кримінального кодексу України — завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, підготовці вибуху з тяжкими наслідками. За це підозрюваному 1988 року народження загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Затриманий пояснив свій вчинок бажання привернути увагу до проблем у його житті. При цьому він зазначив, що у нього не було вибухівки або зброї. Вже в середу, 3 червня, прокуратура надсилає до суду подання про обрання запобіжного заходу.

У понеділок, 1 червня, на мосту Метро поліція перекрила рух після повідомлення про "замінування", ввела спеціальну операцію, після чого з'явилася інформація про чоловіка, який погрожував підірвати міст. Після переговорів чоловіка затримали, вибухівки у нього не було.

Як повідомляв портал "Коментарі", колишньому народному депутату Тетяні Чорновіл пом'якшили запобіжний захід.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини