В Житомирі чоловік зняв штани в аптеці: як усе закінчилось

Чоловіка оштрафували за непристойну поведінку в аптеці.

У Житомирі стався курйозний та водночас обурливий випадок, коли чоловік вирішив влаштувати непристойний "перформанс" у місцевій аптеці. Чоловік зайшов до аптеки, зняв штани та почав демонструвати свій статевий орган працівницям медзакладу.

Як повідомляє видання Zhitomir-OnLine, одна зі співробітниць аптеки швидко зреагувала на інцидент з чоловіком, зняла на камеру, а також викликала поліцію. Після прибуття правоохоронців чоловіка затримали.

Згідно з вироком Корольовського районного суду Житомира, чоловік визнав свою провину та розкаявся.

"Визнати винуватим у вчиненні кримінального правопорушення (поступку), передбачено ч.1 ст.296 КК України, та призначити покарання у виді штрафу в розмірі тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян", - йдеться в заяві суду.

296 стаття Кримінального кодексу України – це стаття про хуліганство, що передбачає відповідальність за грубе порушення громадського порядку з явною неповагою до суспільства. Суд оштрафував правопорушника на 17 тисяч гривень за його непристойну поведінку.

скриншот з вироком Корольовського районного суду Житомира у справі про чоловіка в аптеці

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що пасажири під час польоту змушені були спостерігати за неочікуваним кіносеансом. Авіакомпанія ввімкнула на екранах "відверто сексуальний" фільм з категорії для дорослих, через який змушена була перепросити у пасажирів.

Також "Коментарі" писали про українську порноакторку Анастасію Мітіну, яка розлютила мережу оголеними фотографіями з прапором та гербом.