В Одеській області накрили партію кокаїну на мільйони доларів

Наркотики заховали в контейнері з бананами

Велику партію наркотиків затримали співробітники правоохоронних органів під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури.

Слідчі СБУ спільно зі співробітниками Південного регіонального управління ДПС України запобігли розповсюдженню 20 кг кокаїну. Відзначається, що наркотик в Україні контрабандою доставили з Еквадору. За даними слідства, наркотичний засіб прибув з Республіки Еквадор в контейнері з бананами, прихований в рефрижераторі у 20 брикетах. Вартість вилученої партії кокаїну на "чорному ринку" становить близько 4 млн дол США.

Зараз правоохоронці з'ясовують, хто міг бути причетний до наркотрафіку і проводять інші слідчі дії.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві викрили наркодилера з великою партією кокаїну. Уродженець Росії знаходився у розшуку за скоєння тяжкого злочину і перебував на території України за підробленими документами. Під час обшуку в його квартирі слідчі вилучили близько 5 кілограмів кокаїну. Експерти оцінюють цю партію в 15 млн грн за цінами "чорного" ринку. За порушення українського законодавства зловмисникові загрожує до 12 років позбавлення волі.