В Київській області хлопець кинувся з вилами на копів: чим все скінчилося

Хлопця та його батька затримали поліціянти за напад на них

Нетверезі чоловіки напали на поліціянтів та намагалися спровокувати їх. Про це повідомляють в прес-службі патрульної поліції Київської області в Facebook.

Місцеві мешканці Фастівського району повідомили до поліції, що було викрадено інструменти 11 жовтня. На місце виїхав наряд поліції сектору реагування. Коли поліціянти прийшли за адресою, то побачили двом чоловіків різного віку, що поводилися агресивно й мали ознаки алкогольного сп'яніння.

Чоловіки хапали поліціянтів за одяг, намагалися спровокувати на бійку, лаялися. Потім молодший чоловік взявся за вила й посунув в бік правоохоронців. Словесні вимоги припинити й кинути інструмент не подіяли на чоловіка. Тоді поліціянти вистрелили в повітря.

Зрештою патрульні Калинівського відділу поліції роззброїли чоловіка та затримали його, а також старшого спільника. Як виявилося, це батько та син. Затриманим 63 та 28 років, вони - місцеві мешканці. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Поки що відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Обом чоловікам буде оголошено підозру. Чи відкрили справу за фактом крадіжки не повідомляється.

Як повідомляв портал "Коментарі", з'явилися нові подробиці вбивства копа в Чернігові. У соцмережах з'явився відеоролик, знятий саме у той момент, коли натовп молоді напав на двох чернігівських поліцейських. Тут можна побачити кадри, коли сюди за викликом вже прибув патрульний екіпаж. На відео можна побачити й той момент, коли 30-річний чернігівський коп, що лежав на землі, встає і з'ясовує стосунки з місцевими нападниками, які завдали йому ударів.