Українського терориста Максима Кривоша засудили - він тероризував Зеленського

Луцький терорист, який захопив автобус в 2020 році отримав вирок.

Українець Максим Кривоша у 2020 році захопив автобус з 13-ма пасажирами та кинув гранату, яка не здетонувала. Впродовж двох років українські слідчі проводили засідання та 26 вересня засудили терориста на 13 років позбавлення волі. Про це повідомляє "Суспільне".

Розгляд справи тривав так довго, адже судово-психіатричні експерти намагались встановити чи Кривоша підлягає суду. На засіданні Максим Кривоша жбурнув шмат мила зі своєї камери під час оголошення вироку. Терорист вважає себе не винним та не шкодує про свої рішення.

Загалом прокуратура вимагала 15 років позбавлення волі. Також Прокурор Вадим Старчук оголосив, що поки не прийнято рішення про оскарження вироку.

Нагадаємо, що в 2020 році український злочинець захопив автобус в Луцьку та вимагав від політиків та духовенства визнати себе терористами в законі. Окрім того, Максим Кривоша звернувся до президента України та наказував йому розповісти про фільм "Земляни". У фільмі розповідається про жорстоке поводження з тваринами.

Через кілька годин після захоплення автобуса СБУ затримало порушника, вся операція пройшла без жертв.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв про росіянина, який під час відпочинку в Туреччині вбив своїх батьків. Дмитро Степанов для вбивства використав молоток. Після смерті росіянин пішов з готелю та записав відео про скоєне в одному з ресторанів курортного містечка.

Також "Коментарі" писали про канадського актора з серіалу "Надприродне", який застрелив матір, а після того намагався вчинити теракт в університеті та вбити Джастіна Трюдо. За скоєне вбивство суд виніс вирок про довічне ув'язнення актора.