Головна Новини Суспільство Кримінал У справі Шеремета Кузьменко знову залишиться під вартою
commentss НОВИНИ Всі новини

У справі Шеремета Кузьменко знову залишиться під вартою

Суд продовжив підозрюваної в причетності до вбивства Павла Шеремета Юлії Кузьменко запобіжний захід у вигляді утримання під вартою

10 червня 2020, 17:42 comments1163
Поділіться публікацією:

Одна з підозрюваних у скоєнні вбивства журналіста Павла Шеремета кардіохірург і волонтер Юлія Кузьменко залишиться під вартою ще на місяць. Про це повідомляє прес-служба Київського апеляційного суду, куди адвокати Кузьменко подали оскарження суду першої інстанції.

У справі Шеремета Кузьменко знову залишиться під вартою

"За результатами апеляційного розгляду постанову слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 26 травня 2020 залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту — без задоволення", — повідомили в суді.

Зазначимо, Кузьменко підозрюється в підозрюється в умисному вбивстві, незаконному поводженні зі зброєю та умисному знищенні або пошкодженні майна.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що 12 грудня 2019 року правоохоронці затримали Юлію Кузьменко, Андрія Антоненко і Яну Дугарь за підозрою у вбивстві Павла Шеремета, який був підірваний в своєму автомобілі в липні 2016 року. Тоді прес-конференцію за результатами попереднього слідства, де були названі вищевказані прізвища представив особисто міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, персонально був присутній лідер української нації Володимир Зеленський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини