У Мережі з'явилося відео розстрілу нацгвардійців у Дніпрі: підозрюваного затримано (ВІДЕО 18+)

Внаслідок інциденту на заводі Південмаш загинуло п'ятеро людей

У Дніпрі було затримано солдата-строковика, якого підозрюють у вбивстві своїх товаришів по службі. Про це пише видання "Корреспондент".

Інцидент стався сьогодні вранці, 27 січня. Нацгвардієць на заводі "Південмаш" розстрілював людей. За даними правоохоронців, внаслідок пригоди загинуло п'ятеро людей і ще стільки ж отримали поранення різного ступеня тяжкості. Серед загиблих є громадянська особа.

Після скоєння злочину 20-річний солдат втік з місця злочину разом з автоматом. Для затримання підозрюваного у місті було запроваджено операцію Сирена.

Наразі, за інформацією у ЗМІ, солдата, який розстріляв своїх товаришів по службі, було затримано патрульними поліцейськими в місті Дніпро. При ньому була зброя.

У мережі з'явилося відео з місця подій. На жахливих кадрах видно, як солдат-строковик стріляв у людей, а потім добивав поранених.

Увага! Відео 18+

Нагадаємо, що раніше "Коментарі" порталу про те, що місто було визначено, який став провідним фінансовим центром світу. Згідно з дослідженням, Лондон є провідним світовим фінансовим центром, але відстає у ключових галузях.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Експерт розповів, як зміниться ціна на газ та електроенергію в Україні найближчим часом. Не маючи прямих контрактів ціни будуть змушені підвищувати.

Читайте також, що Німеччина застерегла Захід від розколу через питання зброї для України. Анналена Бербок заявила, що у Києві добре знають про допомогу Німеччини, адже Берлін є сьогодні найбільшим двостороннім донором для країни.