У Львові співробітник в'язниці спійманий на збуті наркотиків ув'язненим

Інспектор відділу режиму і безпеки був затриманий ще восени 2019 року, але лише зараз вдалося довести його причетність до злочину

Восени 2019 поле зору працівників Львівського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ потрапив інспектор відділу режиму і охорони установи виконання покарань. Про це передає прес-служба Львівської ГУНП .

Встановлено, що 34-річний співробітник пенітенціарної служби приносив на роботу наркотичні засоби і психотропні речовини, які згодом збував укладеним. Разом з тим, перевірялася інформація на можливу причетність до протиправної діяльності викритого фігуранта співробітників поліції, тому попередньо цю інформацію не висвітлювали.

На сьогодні фігуранта порушення затримали в порядку ст. 208 КПК України та готують йому повідомлення про підозру.

Достовірної інформації про спільників у слідства на сьогодні немає, а отже, відповідно до ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу, зловмисникові "світить" від шести до десяти років ув'язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Нідерландах була викрита і знищена лабораторія з виробництва кокаїну . Партії наркотиків для збуту перевершили всі історичні кількості в цій країні.