Головна Новини Суспільство Кримінал Справа Гандзюк: Мангера все-таки доставлять до суду, незважаючи на проблеми з серцем
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа Гандзюк: Мангера все-таки доставлять до суду, незважаючи на проблеми з серцем

Мангера можна транспортувати з Херсона до Києва в присутності лікаря, вважає незалежний експерт

15 червня 2020, 22:33 comments1143
Поділіться публікацією:

Суд дозволив затримати і доставити в суд підозрюваного справі про вбивство Каті Гандзюк Владислава Мангера. Про це розповіли в співтоваристві "Хто замовив Катю Гандзюк?" у Facebook.

Справа Гандзюк: Мангера все-таки доставлять до суду, незважаючи на проблеми з серцем

За інформацією в співтоваристві, прокурори притягнули незалежного експерта, який з'ясував, що Владислава Мангера можна транспортувати з Херсонської лікарні в столиці в присутності лікаря. Стан здоров'я підозрюваного дозволяє.

27 квітня СБУ та Офісу Генпрокурора повідомили про завершення досудового розслідування по справі Гандзюк і оголосили про підозри чолі Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру та помічнику депутата того ж облради Олексію Левіну.

13 червня Владислав Мангер потрапив до реанімації Херсонської лікарні через проблеми з серцем, тому не зміг брати участь у судовому засіданні 15 червня.

Катю Гандзюк облили кислотою в Херсоні 1 серпня 2018 року. Вона померла в лікарні 4 листопада 2018 року. Левіна заочно заарештували в травні 2019 року, а затримали — у січні 2020 року в Болгарії і екстрадували в Україну березні.

Як повідомляв портал "Коментарі", суд обрав запобіжний захід для активіста Сергія Стерненко у вигляді цілодобового домашнього арешту за місцем прописки в Одесі на два місяці до 15 серпня. Активіст вбив напав на нього Івана Кузнєцова в 2018 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини