Головна Новини Суспільство Кримінал Організатору перестрілки в Броварах оголосили підозру
commentss НОВИНИ Всі новини

Організатору перестрілки в Броварах оголосили підозру

Поліція оголосила підозру організатору стрільби у Броварах заочно

9 червня 2020, 19:54 comments1100
Поділіться публікацією:

Представники поліції оголосили підозра передбачуваному організатору перестрілки в Броварах в передмісті столиці. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції на офіційному сайті.

Організатору перестрілки в Броварах оголосили підозру

Поліція оголосила заочне підозра по частині 3 статті 27 Кримінального кодексу України (організація злочину, керування його підготовкою та здійснення) і за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї).

У вівторок, 9 червня, поліція Київської області, прокуратура і полк спеціального призначення провели обшуки за адресами можливого проживання організаторів та учасників і офісів, в ході яких вилучили зброю, патрони і ножі.

Минулого тижня суд обрав запобіжний захід для 31 фігуранта масової стрілянини, а також затримали ще 20 учасників збройного конфлікту.

Як повідомляв портал "Коментарі", 29 травня вранці у Броварах сталася масова перестрілка між легальними і нелегальними автоперевізниками. В ході конфлікту постраждали щонайменше троє людей, а поліція відкрила чотири кримінальні провадження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини