Неочікуване завершення історії: викрадачем немовляти на Полтавщині виявився транссексуал

На пошуки немовляти знадобилося майже три доби

Правоохоронці знайшли зловмисника, який 14 липня викрав немовля з пологового будинку в місті Кременчук у Полтавській області. Викрадачем виявився 25-річний чоловік-транссексуал, який хотів мати дитину.

Як повідомили у Національній поліції України, на пошуки немовля та злочинця знадобилося майже три доби.

У Нацполіції повідомили, що камери спостереження показували, що з великим згортком із закладу виходила жінка, однак оперативники встановили, що зловмисником був чоловік-транссексуал.


"Свій вчинок затриманий пояснив тим, що дуже хотів дитину, яку ніколи б не зміг народити, тому вдався до злочину. Із дитиною все добре, правоохоронці повернули малюка матері до перинатального центру", - розповів начальник ГУНП у Полтавській області Євген Рогачов.

За скоєний злочин 25-річному викрадачу загрожує тюремне ув'язнення від 5 до 10 років.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кременчуці Полтавської області 14 липня з одного з міських пологових будинків зникло 4-денне немовля. "До поліції Кременчука близько 16:40 надійшло повідомлення від жінки, що у неї з післяпологової кімнати перинатального центру зникло 4-денне немовля. На розшук зниклої дитини орієнтовано весь особовий склад поліції Полтавської області", – йшлося в повідомленні правоохоронців.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що польський прикордонник врятував українську дитину. Близько опівночі на автомобільному прикордонному переході в Зосіні українка будучи в автобусі помітила, що її син не дихає і синіє. Жінка з дитиною на руках разом побігла в зону польської прикордонної варти.