Головна Новини Суспільство Кримінал Екс-главу МЗС Леоніда Кожару заарештували в залі суду
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-главу МЗС Леоніда Кожару заарештували в залі суду

Кожару взяли під варту в залі суду і відхилили прохання про заставу

11 червня 2020, 15:40 comments3230
Поділіться публікацією:

Колишній міністр закордонних справ України Леонід Кожара на волю не вийде. Таке рішення прийняв Київський апеляційний суд. Суд також відмовився знизити суму застави для екс-дипломата. Про це повідомила дочка підприємця Сергія Старицького, який, імовірно, був убитий.

Екс-главу МЗС Леоніда Кожару заарештували в залі суду

"Кожарі повернули заставу в 14 млн і винесли постанову взяти під варту в залі суду. Є ще надія на наше правосуддя", — написала на своїй сторінці у  Facebook дочка вбитого підприємця Катерина Старицька.

Нагадаємо, що Леонід Кожара вийшов на свободу після того, як за нього внесли заставу в 2,1 млн гривень. Спочатку, призначена судом сума застави становила 14,8 млн грн.

Про історію питання. 21 лютого на спецлінію "102" надійшло повідомлення від мешканки села Чайки Київської області про те, що в будинку покінчив життя самогубством чоловік, який приїхав в гості зі столиці. Пізніше стало відомо, що в будинку Леоніда Кожари виявили труп Сергія Старицького. За однією з версій, бізнесмен покінчив з собою з короткоствольної зброї Jericho 941, який належав екс-міністру. Нацполіція перекваліфікувала інцидент у умисне вбивство. За інформацією правоохоронців, в будинку знаходилися троє — Леонід Кожара, його дружина і Сергій Старицький. Дружина Кожари стверджує, що після розпивання алкогольних напоїв, Старицький вистрілив собі в голову.

Сергій Старицький відомий як керівник телеканалу "Інтер". Він також керував департаментом міжнародних зв'язків Української державної телерадіокомпанії.

Як повідомляв портал "Коментарі", адвокати  колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари, якого підозрюють у вбивстві бізнесмена Сергія Старицького, стверджують, що дружина Кожари зізналася у злочині з необережності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини