Головна Новини Суспільство Кримінал Екс-чиновник намагався дати 6 млн доларів хабара керівництву САП і НАБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-чиновник намагався дати 6 млн доларів хабара керівництву САП і НАБУ

Холодницкому намагалися дати хабар

12 червня 2020, 21:35 comments2061
Поділіться публікацією:
Колишній чиновник спробував передати хабар у розмірі 6 мільйонів доларів чолі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назару Холодницкому та керівництва Національного антикорупційного бюро. Про це розповів колишній народний депутат Сергій Лещенко у своєму особистому Telegram-каналі.

Екс-чиновник намагався дати 6 млн доларів хабара керівництву САП і НАБУ

У прес-службі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури розповіли, що спільно з детективами Національного антикорупційного бюро задокументували факт хабара від колишнього чиновника попередньої влади при співпраці з його "правою рукою" — чиновником управління ГФС в Києві та інших осіб. Підозрювані намагалися одержати неправомірну вигоду від керівництва НАБУ і керівника САП як прийняття рішення про закриття кримінальної справи.

Представники Спеціальної антикорупційної прокуратури повідомили про вилучення шести мільйонів доларів у ході справи. При цьому детективи Національного антикорупційного бюро проводять невідкладні слідчі дії з метою документування протиправних дії зазначених осіб.

Як повідомляв портал "Коментарі", в квітні-травні розгорівся скандал навколо вищого і регіонального керівництва Державної податкової служби України. "Коментарі" з'ясували, на чому роблять гроші у податковій Київської області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини