Головна Новини Суспільство Кримінал Чому немає світла: у Львівській області розікрали 6 млн грн на реконструкції ліній електропередач
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому немає світла: у Львівській області розікрали 6 млн грн на реконструкції ліній електропередач

Керівники компаній безпідставно завищили вартість виконаних робіт

сьогодні, 13:14
Поділіться публікацією:

Керівники приватних компаній, ймовірно, причетні до розкрадання коштів, направлених на реконструкцію ліній електропередач. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бюро економічної безпеки України. 

Чому немає світла: у Львівській області розікрали 6 млн грн на реконструкції ліній електропередач

Ілюстративне фото

Порушення виявили у Львівській області. Детективи БЕБ викрили керівників приватних компаній у заволодінні бюджетними коштами в особливо великих розмірах. 

“Під час розслідування детективи встановили, що в рамках меморандуму у сфері енергетики між Україною та однією з країн ЄС було укладено договір щодо спільного проєкту з реконструкції лінії електропередач атомної електростанції. Роботи мали виконувати два підприємства з енергетичної сфери”, — повідомили у БЕБ.

Керівники компаній-підрядників під час реконструкції вказаних об'єктів безпідставно завищили вартість виконаних робіт. Зловмисники включили послуги з міжнародного вантажного перевезення трансформаторів та внесли завідомо неправдиві відомості до актів виконаних робіт. Вчинені дії призвели до надмірної розтрати понад 6 млн грн.

За фактом розтрати коштів в особливо великих розмірах детективи БЕБ оголосили 2 особам про підозру. Їм обрано запобіжні заходи у вигляді застави.

Досудове розслідування за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України здійснюють детективи ТУ БЕБ у Львівській області. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Одеській області керівників комерційного та одного з оборонних підприємств звинувачують в розтраті майна державного оборонного підприємства. Скільки коштів викрали, читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини